Magyar PHP Fejlesztők Társasága


Bevezető

A "Magyar PHP Fejlesztők Társasága" c. weboldal egy véletlen folytán jött létre. Annak idején a PHP Classes oldalain megláttam, hogy annak User groups countries oldalán nem szerepel magyarországi csoport.

Létrehoztam egyet kísérletképpen! Kíváncsi voltam, hogy hogyan kell ezt náluk csinálni. Miután létrejött, nem hirdettem sehol sem. Persze, a PHP Classes hírleveleiben megjelent egy ismertető erről a "tettről", s megjelentek az első látogatók. Kérdezték, hogy hogyan lehet "betagosodni". Erre létrehoztam egy primitív regisztrációs formot... S jöttek a regisztrációk. Hát, így kezdődött!

Jelenleg, a regisztrált tagok száma: 550!

A weboldal azóta csak a Donwloads:PHP aloldallal bővült, ahol is a PHP legújabb stabil verzióinak file-jait lehet letölteni. Ez az oldal mindig friss! Érdemes időnként ránézni.

A másik alodal, természetszerűen maga a Társaság tagsági listája.

Sajnos, mint ahogyan gondolom a Társaság többi tagjának sincs, nekem sincs időm passzióból non-profit oldalakat fejleszteni. Igaz, egy páran állították, hogy szükség volna egy ilyen speciális oldalra... Hát, most egyelőre ennyire futotta az erőm!
syrius

Regisztráció

A további jelentkezőket továbbra is várom (várjuk), de még egyelőre a kezdeti, egyszerű bejelentkezési formon keresztül.
(Az eddigi lista)
 
Username (kisbetű/nagybetű: vigyázz!):  *
Password (kisbetű/nagybetű: vigyázz!):  *
E-mail címed:  *
 

Ígérem, hogy senkinek sem küldök SPAM-et.

 

Aloldalak


Ajánlott oldalak